Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mi samo neko objasni zašto hercegovac. Znam da dolazi iz predjela Hercegovine, ali isto tako dolazi i sa područja Bosne i Hercegovine.
Šta kaže Vinko? Je li bh ili hr predstavnik?
Ako se stalno govori o tomu da govorimo istim jezikom, a ja se slazem s tom konstatacijom, zbog cega je onda potrebno prevoditi izjavu mladog Kalfica s hrvatskog na srpski jer ovo sto citam nije cak ni bosanski jez. standard?! Zasto je potrebno i na taj nacin potencirati podjele i razlicitost ako je dovoljno to sto apsolutno savrseno razumijemo jedni druge i trece dok govorimo u izvornoj varijanti svoga maternjeg jezika?! Ne smeta mi sto se to radi, nego mi je samo to pomalo bizarno…
Jel' Neymar prvo provjerio da li je legitiman?
Lijepo iskustvo...bravo momcino...