Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretvorio je dug u dionicki kapital???? Ako vam nije jasno sta to znaci,imate google.A bolje ce vam biti sto se prije rijesite ovog petljanca.
Za sve smradove!FK Saraujevo zivi od ljubavi navijaca, Gospodin Tan nije vlasnik, on je vise od toga. Gospodin Tan je postao clan nase bordo porodice, novcem nije kupovao nego je omogucavao: bolje uslove za rad, plate, opremu, terene . Nasi igraci nisu placenici, igracima je dovoljan motiv za igru ono sto im je rahmetli Hase ostavio u amanet. I E bas zato sarajevo nikada nista nece poljuljati, e bas zato za FK Sarajaveo navija moj stari, moje dijete i ja.
@siromah Posto ti ocigledno treba vremena da skontas.FK SARAJEVO se ne prodaje i voljelo se kad nije bilo para jednako kako se voli i sada. Posto pisete da su nasi igraci placenici. Jel placenik bio Dzemo Smijecanicn, Zeka turkovic, Dedic, o prijeratnim igracima poput Pasica necu da trosim rijeci. Posto to ti ne razumijes zao pises budalastine/
@Stroj_4 Ne nerviram se :) to je njihov fah :) mi uzivamo
Ima li ovaj daidža nekog rođu da dođe malo u Mostar,da se zabavi sa rođama
Sad će on dugove Cardifa rješavati preko leđa FK Sarajeva.
HAHAHAHA nisam odavno ništa smješnije čuo. FK Sarajevo zajedno sa igračima, stručnim štabom i infrastrukturom vrijedi jedno 5 miliona KM ukupno.
@Hrgota upravo.