Pun riječi hvale za saigrača
0
Villa: Ne postoji niko ravan Messiju
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ocito jos Suljića nije vidio...
ma messi je stvarno daleko ispred svih ostalih! kao sto rece baho neki dan ronalda se moze porediti s rooney-em, ali messi je nedostizan!
Poceo i Messi da se forsira ne bi li zabio 40 golova kao C.R. ne znam koliko ko prati utakmice al se najbolje vidjelo protiv milana da messi odjednom preuzima sve slobodne udarce ... Da se razumijemo nije bolji od xavia u slobodnjacima , a da da je tako lahko izvoditi slobodnjake kao C.R. svi bi to radili
LOUIS NANI 17 M.U.F.C
Zajko Zeba pao sa neba!
Villa pao ku.rcu za usi
5 people recommend this. Štampaj | Pošalji e-mailom | Komentari (5) Nogomet |Objavljeno 26.09.2011. u 19:22 David Villa (Foto: AP)
pa ko je gledo utakmicu znati ce zasto, messi je iz jednog sesnesterca trco do drugog, i da ga nisu faulirali bio bi to fantastican gol.
hahaha, DZEKO za njega bog ;)
da nepisem dzaba vec znate sta mislim
nek ode malo na casove ronalud ;) , da ga nauci driblati ;)...
ovaj villa je pravi cafir kad ovako prica
pa naravno da ce on to izjavit pfff, nece rec da je ronaldo. ajmo muslimani palac gore (znamo svi zasto) :))