Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala su i Tito i Pep i ovaj šef Barcelone prave tetkice, sad se prepucavaju oko bezveznih stvari. U šta se fudbal pretvorio, ko je čiju trebu poljubio, ko je s kim bio u kafani, ko koga nije obilazio dok je ovaj bio bolestan... Dajet ljudi na teren i da vidimo ko je bolji...
Fakat je ova barsa čudan klub, koji funkcioniše na nekim tabu principima. Drže čovjeka koji ima rak a neće da angažuju novog trenera.
e moj tito moraš braniti svog šefa a dobro on ti daje platu a neznem kakve sve veze ovo ima sa fudbalom sem što je rosel golo *ovno...
Ovaj Pep je govno od covjeka
da je to "iz privatnog ugla" kao sto kazes, ne bi se ni oglasio javno i ovako pricao. nije ti Pep "bejbi siter" , pa da te obilazi i cuva. dosao ti je jednom u posjetu,obisao te. sta hoces? da svaki dan bude sa tobom? ... pitaj Rosela je li bio svaki dan sa tobom. glupa su ova prepucavanja po medijima. nadam se da ce Tito potpuno ozdraviti i vratiti snagu.