Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovedi mi svoju mamu da je podjelim unutar familije
I ja sam cugo redovno ali nisam lopte igro i sta sad!
Je l to obicaj kod tebe unutarfamilijarno pa se interesujes kakva je sitovacija kod drugih? Pokusaj se javiti Ronaldu ili Vijeriju pa ih pitaj bil im bio zitigu-jaran.
nekaze nista jesu li se guzili???
lahko mi je za njih oni mogu zaraditi koliko nemogu popiti,a ja nemogu ja mogu popiti duplo vise nego koliko mogu zaraditi
cikular provaljujes? za razliku od tebe njih cijeli svijet pozanje i cijeni, a ko tebe ? ni rodjena mati te nevoli jadu jadni
I opet poslije tolikog pijanstva kad izadju na teren poderu svaki tim protiv kojeg su igrali. Dva najveca cara u fudbalu..
ma kraljevi.....pili bi kod mene kod njega i onda opet van....hahaha
Kralj je Kralj!
Bobo je faca veca od ronalda ali ne i igrac.
ko su ova dvojica?