Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej turci, imate li vi nekog odbrambenog igraca tipa Vidica? Zato tisina turci da ne bude i sportski genocid.
Vidic je svjetska klasa, ali se obrukao prosle godine, u utakmici protiv Liverpoola. Mora se priznati da je Torres od njega napravio budalu.... Mozda najlosija utakmica Vidica u crvenom dresu!
To se moze reci za Ibrahimovica, ali Eto\'o ga je bacio na usta u finalu LP da ne pricam o derbiu protiv Liverpula kad je njegova greska dovela Torresa u priliku da zabije go sto je ovaj i uradio.
I Trto i ! i 0 se samo zajebavaju.
al ih je zato sve perfektno cuvao... ovo je on rekao samo sto mora.... nemoze njemu niko nista.... cuj dzeko hahah... aj vidjeces man utd wolfsburg...da vidimo i tog dzeku. najbolji stoper danasnjice
hahahaha, boji se bosanca
zato sto nisi cuvao ronalda, ronalda fenomena!
a Dzeko?????
Da li bi se ova vijest nasla na Sa-x portalu da nije spomenuo Svedjanina Ibrahimovica ?