Nogomet
0

Veziri otputovali na pripreme u Fojnicu

Klix.ba
Nogometaši Travnika danas su otputovali u Fojnicu, gdje će održati pripreme za sezonu 2015/16 BH Telecom Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine.

Na spisku šefa stručnog štaba NK Travnika Almira Memića našlo se 24 igrača koji će na pripremama biti smješteni u Aqua Reumalu do 17. jula. U tom periodu odigrat će se nekoliko kontrolnih pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu u nedjelju, na stadionu u Fojnici u 17:30, sa ekipom Bosne iz Visokog. U ekspediciji Travnika su pored šefa stručnog štaba Almira Memića i pomoćnici Adnan Beganović i Almir Tolja, fizioterapeut Marko Lovrić, ekonom Akif Fazlić, te generalni sekretar kluba Smail Hodžić.

Igrači koji su se našli na Memićevom spisku su Nurković Adis, Terzić Simbad, Kovač Sanel, Nuhić Ajdin, Čivić Muharem, Čurić Amel, Jašarević Irfan, Durak Dženan, Peco Hasib, Dudić Feđa, Aleksić Radosav, Fazlić Nijaz, Smajić Irhan, Kadrić Hrustan, Đogić Selmin, Musić Semir, Varupa Nermin, juniori koji su se priključili prvom timu Muratagić Samir, Haračić Adnan, Vujica i Ajan te igrači koji su novopristigli u redove Vezira Radosavljević Duško, Plakalo Alem, Kouadi Germain.

Ostali će se naknadno priključiti pripremama.