Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpisu Murat Šaran, čovjek umro.
Nakon ovog saopstenja laznih veterana, u potpunosti sam uz HZ. SAMO JAKO MOMCI!
Nadam se da je proslo vrijeme kada je ulica smjenjivala trenere, direktore, predsjednike i slicno…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sto nikad niko ne kritikuje celnike ove skupine? Jel moguce da su oni uvijek upravu? Toliko se trenera i igraca otjerali da je prosto nemoguce da niko ne valja. Toliko se od iste navijacke skupine kazna placa redovno radi pirotehnike u domacem prvenstvu tako i u evropskim takmicenjima. Oni mogu svakoga da kritikuju a njih kao ne smije niko da kritikuje.
Daj bolan ne budali..oni zajedno imaju 6 razreda osnovne skole..hajde majke ti
e moj hase, horde ti se gase
Za peto u se “legende” prodale….hebo vas Emir da vas hebo
Vrlo prosto, karinasi , otkupite prava od Tana i onda nesto uslovljavate, nemos vjerovati , ko da nesto doprinose klubu , vec isto ko i manijaci , klub placa na godisnjem nivou cca 200000 km kazni
Mirsad Fazlagic punac Mirze Varešanovica čast izuzecima igračima Sarajeva , ali sta hoce ovi bivsi igraci FK Sarajevo ih napravio dao im pare karijere hoce da citav život sisaju klub e nemoze , a ove HZ sa Sjevera to nije H od Hordi skupi ih se 30 i misle da se nesto pitaju.Kako ISTOK kaže tako če i biti.
Sta kaze smrad Turkobic?! Slaze li se on sa ovim pripćenjem? Hahaha
Nema vise djecaka na Kosevu da treniraju u bojama kluba. Neke druge boje preovladavaju, bordo lagano nestaje.🥲
Pročitam samo Mirza Varešanović i Nedim Runda i onda ih zatjeram u pm. Neka hvala “veterani i prijatelji”, ali ovaj stari pitar sa Istoka uz Horde stoji.
Tako je....puna podrska FK Sarajevo...SVI NA KOSEVO I PODRZATI NASE SARAJEVO...onog momenta kada navijacu pocnu placati sami iz svoga dzepa kazne za bakljade eee tek onda mozda ali kazem mozda imaju neko pravo ...tako da... FCS ❤...
Gdje li je Runda igro , jedino moguce da je perece prodavao na istoku
Horde Zla, najjači SDAovci ❤️
Ti veterani nikad nisu stali uz klub kad je trebalo finansijski pomoći,a najviše su hajrovali.Dad fol oni nekog prozivaju. Mirzini haveri mahalci propali.
Sto ovi spasavaju Mirzino dupe. Sto ne kazete ko su veterani? To je grupa ciji je clan i Mirza pa se oni sad kao oglasavaju. Sto se nisu oglasavali ranije kada je za to bilo potrebe, jer je bilo milion situacija u kojem su trebali stiti klub, a u ovom slucaju stite interes pojedinca, jer je izgeda opet biniji on od kluba.
Nadam se da su Horde Zla gledale Japanske navijace na Svjetskom prventsvu i da su nesto naucili, kao za primjer ciscenje stadiona poslije utakmice. Hvala Veterani
Kad se klub počisti od mahalaca i lažnih veterana lako će se tribina očistiti.
100% Najveće životno dostignuće većine tih navijača je zapaliti šišu. Ne kažem da emir, ajla ili bilo ko u upravi radi predobro, ali ljudi imaju iza sebe neke kvalifikacije. Ako pustimo da klub vodi čaršija i navijači brzo cemo na level čelika.
Prije nego što mi krenete psovati, dajte slike kolko ste dugo članovi kluba, kolko imate sezonskih karti itd itd Smijem se kladiti da imam više nego 99% vas koji tjerate sve redom, od Ibrakovića, Selimovića, Husrefa, Kodre, Vinka, Sablića, Makedonca itd itd. Sarajevo ispred svega i svakog!
Vi ste pustili da vam klub vode sumnjivi likovi ilitiga investitori, kako ih zovete. Za par godina ce te svjedociti sta ce navijaci i carsija napraviti od Čelika 🙂 svako dobro iz Nicaze!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je bravo Sarajevo nedajte taldzijama da se pitaju ista samo naprijed ISMIRE !A horde kojima i sam pripadam bolje da se fataju tribine jer ovo sad je nije dostojno imena slavnog HORDE ZLA!