Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode tino za 40 mil... hebo ti mene ako ne ode
al rupija
Njemu se cijena preko svjetskog prvenstva udvostručila, sa pola miliona na jedan milion pa vi govorite šta hoćete :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tino je dobar igrač a vi serite koliko hoćete. Sretno momčino i da te još dugo gledamo u reprezentaciji!
cuj tipicnog bosnje, pamti ko' riba, vuce ga za nos ko god hoce a on se smijeska i prica viceve o muji i hasi, a ni para ni pameti nema.
Nek si mi reko :D :D :D vidi se odma da si kapacitet :D :D :D a i pismen si nema govora :D :D :D P.S. Nabije ti tipični Bošnjo, na svoju tipično veliku kitu, sve ženske članove familije u koje se može gledat ;)
Kuda ovaj svijet ide?! :/
dobar je momak bio za repku, sretno
Sretno , mali !
Зар не би требали сад бити коментари да га тражи Верона zbog бабе и амиџе? Да није добар, не би ни помислили на њега ови из Вероне.
prodo adžo tinu svog
ko je ta verona?? to neka sejina pi*ka??
Pazi ovo..Tin treba u Veronu..ne valja..ta ce on...ta ce Dzeko...Vaha napravi dobar rezultat...nakon 90 min. odigra remi s Panzerima..ta ce Vaha pakas...i tako dalje i tako blize...i Taletovic ne valja..pa Juka Nurkic..pa Dzumhur..ne kontam kakvi smo mi to ljudi..Sacekajte Katar 2015 da malo opletete po Terzicu, braci Buric, Prci i momcima...Aferim stalkeri i luzeri.....
Jeste isto ko i Iran za Papeta
Verona rizikuje da postane najomrazeniji klub,kod mnogih tastatura fudbalskih strucnjaka iz Bih
Allahu ekber, Allahu ekber, La ilahe illahahu Allahu ekber, Allahu ekber we lillahi al-hamd.
Evo zbog cega je amidza vodio svog malog Svena u Brazil da bi se uspio prodati, sad ce i Sead bit zadovoljan sa Safetom koji ga inace mora slusati jos uvijek kao malo dijete
Momak je dobro odigrao na svjetskom, nema se sta prigovoriti. Steta sto ga yebe prezime.
Kad nam Tino svima začepi usta...
zacepijo je vec jegov dajo... Ali fakat, ako mali zasluzuje zasto ne. samo dobitak za nas...!