Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu vijest ste vec juce napisali? Pravi ste amateri i svaki cas se izbacuje identicki tekstovi gdje je uglavnom isti sadarzaj kao u proslom. Vec dva teksta o Anelu Hadzicu, nade se nekog jadnika ili nekog ko nema pojma o fudbalu "da se vidi sta on kaze" i tekstovi koji nemaju nikakve veze sa ovom utakmicom mislim na onaj gdje se pise o golu kojeg je Bazdarevic dao prije 32 godine kao da to ima neki znacaj za utakmicu protiv Velsa. Nema nikakve veze nego je samo rijec o sto vise tekstova. A sto se tice BiH igraca i bosanskog naroda koji se izjavio, nek igraci manje pricaju i nek pokazu nesto na terenu. Jer je moguce da ce isti Hadzic u subotu reci "znali smo da moramo pobjediti ali nismo vjerovali u pobjedu" a takoder mislim da BiH igraci podcjenivaju Velsa i da misle da su bolji od njih i igraci kao Bajic i Hodzic bi mogli znati svoj kapacitet (Hrvatska liga i Konyasporova klupa nece bas prepasti Velsa i njihove Premier League igrace) i znati da nisu jos za ovaj nivo.
Zao mi je, ali ovako ce biti u grupi nakon 10 utakmica. 1. Vels 2. Belgija 3. Izrael i onda tek BiH. Vels ce zbog 1:0 i 0:0 protiv Belgije pobjediti grupu i dobiti BiH i Andoru, BiH nije kao u kvalifikacijama za 2014 i ne znam zasto. Pred Brazil se pocelo preci na neki drugi nepoznati i slabi stil fudbala kojeg ja ne kontam a i pocelo je ulaziti svakakvog smeca i svakakvi amatera u ekipu naprimjer Tino Sven Susic i neki po slabijim Evropskim ligama kao Hrvatska liga i to je ocito unistilo onu ekipu gdje je bio kvalitet na svakoj poziciji protiv naprimjer Grcke u Zenici i u Atini. Takoder je SP 2014 bio veliki dogadaj i BiH nije naucila na kvalifikovanje i svaki igrac iz BiH je htjeo da ide u Brazil a Susic je to dozvolio. Izrael je dobio one utakmice koje je trebao i medusobno sa BiH su pobjedili, jer je u Haifi bilo 3:0 lagana pobjeda a u Zenici je Tal Ben Haim postigao zlatan gol koji je odlucio prolaz u baraz, 1:3 poraz ali 4:3 ukupno. To cesto odlucuje u vrhu grupa.
sta ima da treniraju..pa ne igraju protiv Madjara ili Bugara nego protiv nejakih bosnji...ocekujem barem 6 komata
Nece ni Srbija trenirati protiv Albanije! Nema potrebe, sve je rijesheno! A mozda nece ni igrati, cuju sigli najnoviji dronovi!
stiGli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro ih ugostit s peticom počastit i s pjesmom ispratit.
Postoji mogucnost da malo i zakasne na utakmicu najavljeno je okupljanje u Que Passi kod Pipe,culi su velsani da kokteli poboljsavaju formu.
Kako nas samo ponižavaju.
Zvuci prepotentno i podsjeca na boks mec Marija Benesa u Zenici (stariji se sjecaju), kada je dan prije Benes dernecio, dok je protivnik istrcao na Smetove (obliznja planina), a onda Benes bio nokautiran u prvoj rundi. nadamo se da ce tako I ovaj put proci oni koji su prepotentni I sigurni u sebe
odlična vijest jos da Bog da kakvog atmosferskog pritiska da se navuce magla plus željezara ima da pokrepaju na terenu 😃😃😃😃 sada sam siguran u pobjedu...