Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko vrijedi SRBIJANSKIH reprezentacija 😁
ova opterecena srbima..mora da je neki zveknuo pa sutnuo
Pa ako neka budala da 10 000 maraka za ovna...jel to automatski znaci da taj ovan vrijedi 10 000 maraka? Ovaj Bale ne vrijedi jedne Ibrahimoviceve noge...
Ne treba ni Vels toliko hvalit dosta utakmica u ovim kval. Su pobjedili sa minimalnoj razlici. Opasni su skroz pogotov nama jer nam ne gode brzi igraci kao sto je Bale. Nadan se da cemo biti na nivou a za ovakvu utakmicu ali bez dzeka i mi smo totalno drugacija ekipa nazalost..
Molim G.Koja ne voli BiH ZMAJEVE da napuste ovaj portal jer ni mi ako odete na hr i srbijanske nismo vrijedzali,znaci pustite da se nadamo barazu a svoje frustracije iskalite negdje drugo hvala i cao! 6bodova 10-2 goova to je to!
Nema od tog nista!! Zali se UN ili Human rights watch..... Dakle naprijed Vels, pokazite im gdje se telad vezu!!!
Za nas najskuplji Begovic-Spahic,Sunjic,Vranjes ,Bicakcic, Kolasinac,Zukanovic ,Besic,Medunjanin,Zahirovic,Cimirot, Susic,Pjanic,Salihovic,Lulic,Mujdza,Visca,Hajrovic,Ibisevic,Djuric, Edin Dzeko!
Ostavljam hejterima,bilmezima tog Bale-ta
On skuplja prljave carape po svlacionici u realu,to je pranje novca nevrijedi on ni ko Mujdza u 2 bundes ligi,tu je to Akobogda vidjet ce se u subotu
vidjecemo u subotu ko vrijedi koliko
Neka vrijede i bilion past će Vels!
Zar Džeko nije najjači u Evropi, ili je to samo napuhavanje zato što je naš.
Naravno najaci Begovic-Spahic,Sunjic,Vranjes,Bicakcic,Kolasinac,Zukanovic,Besic,Medunjanin,Zahirovic,Cimirot,Susic,Pjanic,Salihovic,Lulic,Mujdza,Visca,Hajrovic,Ibisevic,Djuric, Edin Dzeko!
Zar Džeko nije najjači u Evropi, ili je to samo napuhavanje zato što je naš.
Nedaj boze da dobije hemoroide, vrijedio bi kolko i ja!
On je precjenjen igrac,nista nije pokazao u REALU.
Ne volim da vrijedjam ljude, al kad vidim ovog Bale odma me podsjeti na majmuna..
suti ba realovci odma na aparatima- Taj je samo opro pare nevrijedi on vise od 10 miliona. Vidjet ce se sad su pali Platimi-sep blater.... da da da!
MA UZIMAMO MI NJIH 100%
Djaba sto vrijedi kad je ruzan ko sejtan.
Iako sam Bosanac ne očekujem puno od ispodprosječne reprezentacije tipa BiH. Treba biti realan.
Realno 6 bod 10-2 golova ,al ce Azraili.-Izrael namjestit! JBG.