Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, lijepo :) Bravo momci, bravo Dženo! :)
VOLIM FUDBAL - MRZIM NOGOMET
Uz sav trud i rad, isplatilo se postati finalista. Čestitke za uspjeh...
Uuuuuuuuuuuuu............ Ja kad 20 milja zagrmi....... ima da se sruši i ona druga gabriolet tribina( uh pardon hoću reći KOKOŠINJAC)
Iako slavite k'o da ste osvojili kup (razumijem, nije malo 7 god.) čestitam vam na prolazu u finale kupa, valjda ćete i vi osvojiti nešto, nekad, negdje.
Mrzim sve sto nema veze sa F.K.SARAKEVO
Čestitke komšijama sa Koševa
al majke mi lijepo je vidjeti vas kako se radujete nakon osam godina! jel istina da Ratko Mladic dolazi za sefa strucnog staba?
Uvijek su gori za boljima lajali, tako bilo i ostalo ;) Šta je štrumfovi, nema duple ni ove godine? Gdje je zapelo, nema Osima da pogura? FK SARAJEVO, BRAVO MOMCI !!! KUP JE NAŠ !!
Vole oni sarajevo :) hahahahahah odma bit ce plate bit ce premije hahahah smetljari!
MAnchester i MAdrid se tresu od velicine Fk SArajeva i ovakvog uspjeha,hahahahaha.
A uvijek su mali klubovi imali pretenzije preka Kup takmicenjima,sjecamo se da su ga u bivosj drzavi osvajali Borac,Velez itd Velike ekipe Kup utakmice igraju u drugom sastavu,toliko je to znacajno takmicenje. Ali kada se godinama ne osvoji nista,onda treba silom napraviti euforiju oko nicega,da se nesto desava,i hebo te Zeljo,i oni odu u Evropu pa fasuju 7 komada od nekakvog Litexa.Nego kako vas nije stid da ovo pratite bolan.
Glup si, strasno si glup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao slavlja ko da su sampiona zeljeznicara pobijedili hahahah :)
Hahhahahahaha nece se moci zivjeti od njih :)
Trese se citava Evropa od ovakvog uspjeha, slavnoga Evropakoga Kluba,hahaha,pa ne mogu da vjerujem.
Daj ba, fakat nije zdrava tolika ljubomora i toliki kompleksi..
Zbog cega mislis da sam ljubomoran ili pun komplexa?Haha,pa ovo sto ovi rade ne mogu da nazovem fudbalom,a kamo li da pratim,samo i nije tako lose zivjeti u oblacima i navijati za klub za koji ne zna niko van granica bivse Juge,ili slaviti titullu na koju ce se zaboraviti 10 dana nakon eventualnog osvajanja. Znas onu pjesmu " o kako je lepo biti glup",ziva istina :)