Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da u Rusiji ostanu samo pijani Rusi, da vidimo koliko će izdržat ...! ! !
sine drinskyyy de smisli još koji komentar a ne da lupaš jedan te isti 10x.
zaboli me tuki za vaša naoružanje još koji mjesec i ćao bosna ćao jebeni balkan a ti ratuj :=) ja ću da vas podrzavam iz austije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A na svjetskom prvenstvu u rusiji igrat ce cetiri zemlje!! Rusija, bjelorusija, sjeverna koreja i srbija.
Ne mjesaj bracu korejce sa đikanima, hvala.
Bravo Care! sve poizbacati iz Slavenske Rusije, i USAID, i sve američke NVO, i sve prozapadne novinare, i ove trenere... dati im otpremninu i ispratiti u Sibir na rusko-američku granicu!
Brko je bio zajeban ovaj je jos dobar...
Evo ga naziru se polako crte Staljina. Neka, neka to rusima i treba. Oni nisu imali demokratije i lijepog normalnog života još od carske Rusije. To im nije valjalo pa su na najsvirepiji način riješili se svega dobrog kod sebe. I tako još dan danas lutaju i ispaštaju zbog tog gnusnog čina. Čvrsta ruka. Hmm. Dobro je jašta. Samo što nešto često lupi se od stol.
svu su to tate samo su rusija i edo majke
Povukao je putko više poteza koji su redovno, nerazumni. Ali nama nerazumni!!!! I redovno se pokaže da je znao šta radi. Odgovaralo to meni ili ne, jer sam bošnjo, taj rujo je prepametan i opasan ko struja. Zamislite samo na kratko, da USA ima ovakvog prezidenta....
Koristimo domace !
Masovna grobnica Jakarina kosa: Pronađena 622 skeletna ostatka i dva kompletna tijela
Meni se čini da je Putin potajno prešao na islam. Kako je počeo velike su šanse da ubrzo ogradi Rusiju, zabrani alkohol i uvede šerijat. Najgore posljedice toga biće nemogućnost ruskih programera da nam redovno dostavljaju crackove i smiješne video klipove. Dobra stvar će biti što će BiH biti zaštićena i sa istoka i sa zapada.
Ah,..razočaran sam jer se sad baš vidi koliko je Putin diktator. Iako, znao sam to i ranije, ali je pravio dobar privid demokratije.
ŠPIJUNI CIE
ruska demokracija :)))))))))))))
Nigdje veze sa vezom, nek onda zabrane i strancima da igraju pa ce liga biti jos losija.
Ocekujem munjevitu reakciju Predsjednistva BiH i zabranu rada ruskim trenerima u Premijer ligi BiH!!!
Hohoho, veselo. И почему, товарищ Путин, почему?