Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj ne serite vise uvijek ista suplja.jebite mater
Taman da se i navijači pokažu, pa da i njih tamo odvedu :D
Suplja
Garant im treba jeftine radne snage za cistit kopacke pravim fudbalerima u pomenutim zemljama, pa zato dosli.
A muci jado a koga ce da gledaju? Ergelu neandertalaca koju je Selimovoc dove iz najvecih zabiti i sume gdje ni medjed ne moze naci smisao zivota. Njih bi porazili i pocetnici, pioniri iz Nove Gvajane.
imaju koga i gledat hahaha ave nargila boysi
imaju sta vidjeti u pm
Poserem se na zeljeznicar i sarajevo i to na sred koseva
Ti frajer ha?
I mi se svi poseremo na tebe i mirna Bosna.
Zelim svim igračima akbd uspijeh u zivotu i da se probiju dalje po stranim timovima.
E imaće šta vidjeti. Antipropagandu fudbala
😂😂😂😂😂😂😉😂😂😂😂😂😂😂😂🖓🖓🖓😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Imaju i šta vidjeti u pm..
bit ce kise ko kise..
MANEKENI POKAZITE SE U NAJBOLJEM SVIJETLU! NAVIJAČI I VI TAKODER!
bolji vic dugo nisam cuo.... hahahahahaha menadzeri brojnih evropskih klubova da gledaju ovaj smijesni "derbi" namjestene saban lige u kojoj se u pocetku kupi titula i cije "velikane" u pretkolima tresu ispodprosjecne ekipe iz Albanije, Bugarske, Madjarske, Rumunije... Da se smrzavaju se na tribinama bez krovne konstrukcije sa polupismenim divljacima, i gledaju makljanje amatera na oranici??? jel moguce da se ovako brukas Edine Isanovicu???