Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polovinu sredstava klub je već osigurao. Vjerujem da ćemo uspjeti osigurati i preostala sredstva koja definitivno za ekonomsko stanje našeg društva i samog grada nisu mala.... i kao obicno ostat ce polovicno ovo jer nece moci sredstva naci.... u nas politike, isto ko kad bi ja poceo kucu graditi sa 10 KM i nadati se da cu u toku gradnje naci nekog investitora :S
big lajk !!! samo nek se gradi
Vrapčići su 10x bolji stadion od one grdosije u rusevinama, uz puno manje ulaganja do boljeg rezultata.
Bravo za komentar
Cestitam.
Kome smeta europski velež !?!?!?!?!?
velez nije nikad imao svoj stadion a shodno tome nije mogao biti protjeran sa istog.eto sad imaju stadion i mogu nastaviti tekbirit sa preostalim navijacima a njihov broj mozete vidjeti na utakmicama u vrapcicima.
bijeli brijeg nije ni stadion zrinskog nego gradski stadion na kojem je igrao velež, stadion zrinskog je bio gdje je bila stara vojna bolnica preko puta mepasa, velezov stadion se nalazio na strelčevini preko puta partizanskog groblja. bijeli brijeg je dat zrinskom na koristenje isto kao i stadion kosevo sarajevu , niko mih nemoze svojatat.
ma neka krov postave na zapadu , pa ***te ko u dzehenemu bude ---
samo uljepsavajte nasu prelijepu drzavu I grad Mostar