Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Velež,abda u Europu ove godine żelim vam svu sreću,borite se vi to možete.Veliki pozdrav od manijaka.
Sretan rođendan 👊
Cuclaj ga sine pozdrav iz Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad vise ne mozemo ni kuci uzeti bodove. Teska situacija sad je vec alarmantno ako se u nastavak sezone ne udje sa ogromnim promjenama.
Jaki ko kamen Staroga Mosta!
Normalno da nemozete kad vam je trener nastavnik fizickog!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na zalost sarajevski klubovi su vec nelkoliko zadnjih sezona osrednje ekipe u najslabijoj ligi na svijetu, bruka i sramota
Dok su u Željinoj skupštini maksa, kolubara i ostali veliki poduzetnici a na čelu kluba rumeni i saudinjo za nas nema zime. Zaboravio sam direktoricu. Ona i Bil Gejts.
Kazu Manijaci "NIKOM TE NEDAMO" A Željana kako ko dođe sama se sagne
Sjetim se ljeta i euforije 😁
Gledam Srđana Stanića na sjeveru kako tuzno gleda sve i klima glavom.. samo se sjetim njega i njegove borbenosti na terenu, ovaj danasnji Zeljo nema dusu. Zalosno
znal neko sta je ovaj arap reko na kraju meni jasno nije
Željo propo ko Čelik
Otkako ih je uzeo ovaj Al Porazi , slabo ...
E poklona Rođendanskog cvajta
Volim te ZELJO :(
ahahhhhaha raspadoše se mali plavu smrdljivi gadovi
Pa Željo je u velikom problemu vec 10 godina. Upropasten klub, uprave se mijenjaju ali sute ko zalivene i nece da imenuju one koji su klub osiromasili.Ova uprava je cini se predala i upravljanje Arapima kad se uopce ne oglasavaju glede ove katastrofe.
Zelji mali vise fudbalske iinteligencije i bbice to ok nekada.
Eto GOŠKA iza ćoška 🤣🤣
Ovaj Krpić s tupavom i idiotskom facom se užasno umislio da je neki igrač sa 4 postignuta gola, ako ima i toliko?? Ako si oženio starletu kojoj nikad nije dosta novca nije ti niko kriv pa da se po terenu nešto bahatiš.