Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
m to je majstor nema boljeg samo naprijed vedo majstore.
vedo kralju svi smo uz tebe
MENI JAKO ZAO TBOG TOGA I NADAM SE DA OVO NECE BITI KRAJ NJEGOVE USPJESNE KARIJERE ZELIM MU BRZ OPORAVAK
Nadam se da ce sa Vedom biti sve dobro i da ce nastaviti u dobroj formi.
javi se kadkad
pozravi i seada za mene.LIVANJKA
pozrav iz livna.nebrini ozdravit ces ti.jedan dio livnjaka je uz tebe a ostali ko ih uzbija. LIVANJka
too kraljuuuu...bice bolje...ne daj see...svi smo uz tebe....a vi ako imate ista protiv Vede džaba vam je...xD...i Olic i vasi ostali su \"nula\" naspram Vede...Vedo je najboljii...
HAHAHA DA BOG DA DA NE PROHODA
TRENUTNO najznacajnija licnost u BiH a kao fudbaler na balkanu i sire... Da citiram Gospodina Mijajlovica \".... Kralju cekamo te za 3 mjeseca!!!
šteta za povredu bio si na putu da osvojiš zlatnu kopačku. Samo hrabro care i vrati nam se sto prije
koja si ti ojebina...-ebo li ti petric mate- a Vedad je boji i od Petrica i Olica...sam da znas...i fuck off this people you do not belonge here...you stink!heheh VEDO TI SI KRALJ I BIT CE JOS 118 GOLOVA AKOBOGDA
@bad blue kito i tebi pukle obe u koljenu pa ti povratka ne bilo
bolit ce tebe dupe, mars u pm, derle jedno! Zavidni stvoru. Toliku nasih susjeda sto iz Hr sto iz Sr je uz Vedu, a ti se balavo derle naso kurcit. Mars u 3 lijepe. Ako nemas o kome sta lijepo reci, zaobidji.
istina boli zao mi je