Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upoznali su i oni vas i sta sad kako nemate vise hrabrosti, treba malo vise riskirati, ako ne bude vise hrabrosti u revansu bolje da i ne igrate
Pjanic uzasan
Zar je igr'o?
U ovoj utakmici protiv Irske ušao je u igru u zadnjih 10 min. igre pogodio prečku, pa šta hoćete više. Dvije ključne utakmice u kvalifikacijama protiv Velsa i Kipra, on je bio među igračima jedna od glavnih osovina igre.Ne zaboravite da smo igrali bez Džeke i bilo je pitanje kako će se odigrati te utakmice.Ne zaboravite da on igra u njemačkoj ligi gdje se utakmica igra 120 min. ako treba.Mislim da on ima potencijal da unese duh igre, da te taj osjecaj nosi svih 90 min.Da ima tu sposobnost da igrom prenosi i kaze nista nije gotovo sve dok se ne odsvira karj utakmice. Ima taj polet to zajednštvo na terenu, smirenost, borbenost, sve što je potrebno jednom igraču.Slažem se da njegovo vijeme prolazi ali mnogi igrači trebaju učiti od nejga kako se kretati po terenu, i kako se boriti na terenu, kako vezati igru.On ima to iskustvo.Fakultet je jedno a praksa drugo.Ako se to dvoje ne poveže nema uspjeha tako je u svemu pa i u fudbalu.Svako dobro želim svim igračima i sve čestitke,idemo naprijed
I sada neka neko kaze nesto pozitivno o Ibisevicu ili Bazdarevicevom vodenju i taktici iza zamjena. Ovom nesposobnom Ibisevicu se treba kulturno zahvaliti i poslati u penziju. Od njega nikakve koristi. Sto Mesa izvede jedinog igraca koji je predstavljao prijetnju sa svojim ulascima u sesnaesterac? Koliko korisnih lopti je sa svog krila poslao Lulic koji je trcao i saplitao se kao po ledu (znam da je djelomocno do terena ali opet previse)? Sta je Ibisevic uradio da ga drzis do kraja utakmice?
i moj dragi Ibisevicu sa obakim vezbim redom mozes plakat jer duela nisi dobio tri tekme
Cujem da u repki osnivate udruzenje invalida
Pjanic glumac kloc zesci .
HITNO MIJENJATI MUJDZU PJANICA LULICA IBISEVICA MLADIJEM DATI SANSU BEGOVIC SLAB TAKODJE . BOLJA MINUTA MISKETOVA NEGO DEVEDESET PJANICOVIH .
Misleta ustat pa spomenut naspram ovog romalea
Vedo brate ti si racqu od igraca, tebi je i klupa previse.Nepamtim kada si odigrao prosjecno dobro za repku.
Previse se dodajemo i ne stvaramo sanse. Problem je izgubljena lopta, kontra i nasa spora odbrana.
samo da nam to "drugo polivrijeme" u Irskoj ne bude kao ovo večeras drugo poluvrijeme...
Jarane treba malo i ofanzivno igrati! 90 minuta jedan pravi udarac na gol je premalo da bi es utakmica dobila