Njemački nogometni savez
0
Vedad Ibišević pod istragom
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VEDO JE JEDNA MALA PICHIKA VIDJO SAM GA U SAINT LUISU DOK JE BIO GORE SA VLASENICE PRAVA SELJACINA. STO SE TICE FUTBALA ONO MU JE BILA SRETNA SEZONA PROSLE GODINE VIDI GA DANAS NE BI ZAIGRO NI ZA MAHALU SVOJU HEHEHEHEHE! KAZNI TE GA DOBRO EBEM LI GA JA U ONU VLASENICKU GUZU.!
DA DA, A ZATO TREBA NAGRADITI HENRYA, JER JE POSTEN LOPOV I IGRA RUKOMETA KO METLICIC :)
Svaka ti dala majstore, seronjama treba pokazati zube .
http://www.youtube.com/watch?v=XQj0AUfbkwk&feature=fvsr
obali ga hans \"balii\"
@lektor ovog lektora treba na kolac nabit. to je sigurno neki lik sto po citav dan d.r.k.a i gleda pornice po interbetu, lijeci komplekse i ispravlja ljude po sa-x-u. sta te bolan briga, kao da je bitnan pravopis, ovo je portal, nije kviz iz pravopisa levatu, majmune, konju. p.s. vedad ibisevic i dzeko su napadacki tandem kakvog se ne bi postidio jedan brazil, a dusmani nek crknu, to je tako.
Nabijem ti mahmu.......
Nažalost ovo bio mogao da bude početak kraja velikog Vede. Momak živi sa sjenkama koje ga progone iz prošlosti, a djeluju u budućnosti.
igrača igrača povukao za kosu i šta sad, niđe veze kojim se vi glupostima bavite sve to povezati sa nečijom nacijom ukazuje da je država u debelom deficitu sa brojem psihijatara...
hans hamo moke lektor hamin babuka pekar bistrik_nele selma i lektorova stara...jao sapunice ocam
Hans...sta je balina???? jel od te rijeci \'balinska\'???? Hajd hans vrati se u sumicu i beri jagode....
hans Ye ..bo ti pas mater kulturnu ti ces nam pricat o postenju. Dinamo hoce uefa da izbaci iz svih takmicenja a partizan pitajte sta im spremaju prekosutra u Francuskoj. Majmune nepricaj Vedo pogrijesio si trebo si Subotica
hans Ye ..bo ti pas mater kulturnu ti ces nam pricat o postenju. Dinamo hoce uefa da izbaci iz svih takmicenja a partizan pitajte sta im spremaju prekosutra u Francuskoj. Majmune nepricaj Vedo pogrijesio si trebo si Subotica
Ibi je kralj
Zasto stoka? Vama ne smeta komentar Hansa? Meni smeta. i Hami smeta i zato je i prokomentarisao onako. A Vi i \"Lektor\", zasto Vas dvojica nasjedoste pa nastaviste komentarisati komentare i kometatore? Sto ne prozboriste koju pametnu vezanu za temu stranice? Ovo sto je pogani Hans napisao a Hamo odgovorio ne valja. Ali jos je gori Vas komentar. Zasto se niste oglusili na njih i dali svoj pravi, lektorski komentar vezano za naseg divnog igraca koji je sinos bio mocan? I ko je sad najgori: vas dvojica ili Hans i Moke? Isti ste.