Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tccc Muamer Tankovic nije Bosanki prestavnik, aka igra AZ Alkmaar protiv Partizan je naš prestavnik Aleksandar Subic
E moj klikse, sa 13 predstavnika Valjda je Aleksandar Subic nas igrac
Tankovic!?
Koliko ja znam naši svi poispadali...
Ensiferum,ne mogu da razumijem komentare protiv dijaspore?!Nemozes osudjivati cijelu nasu dijasporu na osnovu nekoliko pojedinaca iz tvog okruzenja.Raspitaj se koliko dijaspora godisnje posalje novca u Bosnu i Hercegovinu,(daleko vise od svih dijaspora u bivsoj Jugoslaviji),pa ce ti biti sve jasno!
Koji crni Tankovic bh predstavnik?? Kad igra opet PSG sa nasim predstavnikom Ibrahimovicem?
Ovo mi je uvijek bilo smijesno , to udaranje u prsa , cuj nasih 12 predstavnika , e vidi jedna vijest ti igraci predstavljaju svoj klub koji im placa dobre pare , to isto da kazes svi oni dijasporci u Njemackoj koji tamo dobre pare zaraduju , zive tamo , Bosne se sjete jednom u godini kada se treba doci kurcit predstavljaju Bosnu , predstavljaju mal ne rekoh bolne ih neka stvar za nas ovdje ...
Ovo takmicenje je toliko nebitno.
Pobjednik ide u LP iduce sezone direktno i povecana je novcana nagrada od ove sezone tako da i nije bas nebitno.