Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra je kvota pobijedjuje real bilo koje poluvrijeme 2.6
Bracelona ulazi u okrsaj nakon remija sa Vilarealom i ja vjerujem da ce ovaj put prici utakmici na mnogo profesionalniji nacin. Na domacem terenu su nezaustavljivi. Vidim utakmicu na kojoj Real Madrid nece moci da odgovori na pravi nacin. Barcelona je vec pokazala svoju klasu prije nekoliko mjeseci kad su pocistili Real Madrid sa 4:0.
@Comeatmebro Druze,navijam za Barcu ali previse potcjenjujete Real,ovo su drugacije utakmice.Dok je Real dominirao a Barca jedva grabila mjesto za LP nikada nije bila lagana utakmica.
Isto tako prošli put je bila drugačija situacija, drugačija igra, trener i pristup igri, Benitez je jednostavno trener koji nije smio onako da igra protiv Barcelone, večeras novi trener novi nacin , vidjet ćemo Zidana kako će da posloži ekipu.
joj kad im messi zamesiiii😃😃😃
Real napokon kompletan,Barca malo umorna,bice zanimljivo.
sve ove igrače znam,ali ko vam je MESS?