Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćiro vrati se, uvedi red, rad i rezultat u BH nogomet to samo ti možeš, znaš i hoćeš. Preživjet će Kina i Šangaj i bez tebe ali BH nogomet teško.
Kada su pucali po srpskim svatovima Sutao sam. Nisu moji Kada su govorili \"Pustite Hrvate da biraju sebi predstavnika\" Sutao sam. Nisu moji Kada su vikali \"Pustite muslimane nek igraju fudbal u rahatluku.\" Ostao sam bez ikoga da mu se obratim.
Ovi Lojavci su glupi ko noc
a moze se i u srbiji oformiti sandzacki savez i vojvodjanski po ugledu na veliku britanij a ,kosovo ima vec svoj,dobra ideja sto da ne
moze se skupit pedeset sportista iz cijele BiH i oformiti savez
Nista od te paralele.Eno vas Srbi iz R.S.nazivaju inostranstvom.Dakle oformite Bosnjacki savez i ligu kao sto ima Skotska iako je dio Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske.
Savez čine izaslanici iz županija te iz RS-a, ne može se skupiti pet ili pedeset pet ljudi i reći sad smo i mi savez. Ovo je demokracija na bošnjački način: kad nije po našem mi ćemo nešto paralelno, zar se vi ne borite godinama protiv paralelizma u BiH ?!
Pustite muslimane nek igraju fudbal u rahatluku. Ostala manjina imate brate smrdiju i rvatsku pa se ganjajte sa svojim savezima i dijelite kao braca izmedju sebe....
SAMO Paralelni, Legitimni savez!!!!!!!!!!!!!! FORZA BIH HAJMO IH RUSITI..
pa to je uvijek bila jeidna ideja naprvaiti novi savez koji ce priznati uefa i koji ce biti sastavljen od starih sportskih radnika, a ovaj savze nek svira k... onda
Nasim dolaskom na vlast ovakve stvari nece se moci desavati , stranka penzionera .
Nastavak: ne bi dzabe nervirali. Ja razumijem da se nogometasi u Bosni bore svim srcem da fudbal opstane na ovim prostorima jer treba od necega zivjeti, treba njihovoj djeci staiti hranu na stol, ali da nam se ne bi cijela zemlja brukala najbolje je da se nasi nogometasi late lopata i krampi pa izgradile koji kilometar autoputa. Jer kad imamo auto put onda mozemo ici u susjedne zemlje da gledamo pravi nogomet.
Ma hadžija je legenda ziva. Ovakvi nama trebaju u savezu pa makar ko savjetnik jednom godisnje dobro je.
tako je jare,....napravite nesto..i sutnite ove s e r o nj e...vec jednom..
Hajde imate 2-3 mjeseca roka dok sankcije ne pocnu. Daj Boze da bude nesto od ovog novog paralelnog saveza. Puno srece novom savezu, savladajte ovu lopovsku djubrad iz starog saveza da nebudu vise relevantni.