Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ma stalno je nesto povrijedjen... a i ima puno godina, potrosen je on igrac.. Utrpao ga je Venger dobro.... MAN UTD ga je punoo platio" REKOSE BH-a SRUCNJACI NA POCETKU SEZONE HAHAHAHAHAHHAA SAMO ROKAJ ROBINE MAJSTOREEE!!!!!!!!!!!!!! GLORY, GLORY MAN UTD!!!!
Što ga prodadoh majko mila...
America God BLlLeEeSS
Dzekson vise srece nego skilla :)
griješite.. KLOC je najbolji igrač premieršipa!
Da je Džeko odigrao 100 utakmica, sigurno bi on bio prvi :D
poslije suareza
Volim te Hajrija!
Cristiano se treba vratit izgleda :)
Jednom rijecju GGMU
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=519774031386733&set=a.198644380166368.49328.198426513521488&type=1&theater!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RONALDO: ''Kada sam čuo kako svako sedmo dijete na svijetu ide spavati gladno svake noći, odmah sam priskočio u pomoć. Čast mi je biti ambasador 'Save The Children' skupine." #RESPECT !