Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Našem Danijelu Subašiću", mora da je ovaj članak za Klix napisala majka Daniela Subašića, ovakav idiotizam i skup krentena kao kod vas se slabo gdje moze pronaci, procitajte prvo neki tekst prije nego sto ga objavite, kopirate sa hrvatskih, srbskih, ili stranih web portala bez da pogledate sta objavljujete, budale na kvadrat, toliko!
a što subaša nije svačiji naš ?
Kad Subasic bude nosio dres repke BiH onda na portalu Klix koji je BH portal mogu napisati nas Subasic je li sad razumijes, ako ne onda nadji nekog da ti objasni
"Prođe li u srijedu ljekarske testove, potpisat će ugovor s Monacom i postati konkurencija našem Danijelu Subašiću" Draga Klix redakcijo, kada radite Copy - Paste vijesti sa tudjih portala, barem se potrudite da pogledate sta pise u tekstu, prije nego sto tekst objavite. Danijel Subašić nije naš nego Hrvatski internacionalac, a koliko ja znam Klix je BH portal, a ne Hrvatski.
Ukrao si mi "riječ iz usta" :) Očito ima "kvazi-novinara" koji samo čitaju druge portale i onda kopiraju vijesti, da se ne bi mučili raditi svoj posao.
a što subaša nije svačiji naš ?