Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Vahide, aj đido mova. Safet meda nemere...
Vaha je najozbiljniji kandidat za preuzimanje Zelenortskih ostrva a takođe veoma su zainteresovani Trinidad i Tobago te Sao Tome i Principe kao i Djevičanska ostrva.Ponuđena plata je oko 500 dolara mjesečno s tim da je ponuda Trinidadđana nešto bolja od ostalih i iznosi 520 dolara.Ipak očekuje se da SuperVaha uzme ponudu Zelenorćana koji imaju ambicioznog predsjednika saveza.
ne bi Vaha dao da se po njemu pljuje! J*bo bi nama Vaha svima mamu i takav nam i treba... A sto se tice repke, tu barem znam da bi imali jos nevidjenu disciplinu. Ko nece da da 100% za repku, taj kod Vahe ne bi primirisao ni pomocnom stadionu! Ali pustimo Safeta loma. Neka pokaze sta zna.
Nama kad bi dosao i sam bog da vodi repku mi bi ga pljuvali.Vaha ne budi budala bjezi od Bosne sto dalje manje ce te glava boliti.
Vaha rode dolazi vamo inace ce poceti nabijati gol razliku na \"Zmajevima\".
de haj vamo
Hajde ovamo Vaha, Pape ce nas u crno zaviti...