Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape, nadam se da si naucio nesto,Vaha 3 dana nije spavao pred Njemacku, Koreju proucavao 3 mjeseca, a tebe iznenadilo da su Nigerijci brzi ..... Bravo Vaha kralju.....
Sto se tice Papeta, neka se uci na klupi turskog treceligasa.
pape ostaje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bravo Vahaaa !!! Bosanci i Hercegovci su ponosni na tebe !!!
KAKO PISE FRANCUSKI LE PARISIAN, VAHA JE VEC NAPUSTIO REPKU ALZIRA.
Dvoznakove prognoze + moji sitemi = profit. investicijskiplan.bloger.index.hr
Bez obzira sto je Susic kao selektor dosao do SP, nema on tolike zasluge za taj uspjeh.Gledajuci sve utakmice koje su do sad odigrane u Brazilu moglo se vidjeti kako monogi selektori hodaju uz liniju dajuci savjete igracima na terenu, cak se znaju buniti protiv sudijski odluka, dok nas mutavko kao nijemi posmatrac gleda utakmicu.Kao da ga uposte se ne tice razvoj igre na terenu.Pa publika je vise emotivna od naseg selektora.Safet poput drvata.Ono se stvarno nigdje ne moze vidjeti.Covjek bez zara, andrelina.Bez obzira sto ga neki podrzavaju, za boljitak BH fudbala on treba da ode.
dokaz da je formula za dobar tim: 50% selektorova strucnost 30% fizcka i psihicka sprema igraca 18% talenat 2% sreca
Vaha MAJSTORE!!! Ponosni smo na tebe!!!
Ljudina nema sta, Susic mi nekako hladan kao spricer...
Jos jedna potvrda da je Hercegovina rasadnik svjetskih strucnjaka, nebitno treneri ili igraci...Vaha, Bajevic, Barbarez, Maric, Salihamidzic, Lulic, pa u basketu Jasko Repesa, Taletovic, Bodiroga ( porijeklo Ljubinje),.....
mimo sto su osvojli simpatije planete.... imaju brate kvalitetnu ekipu sto jeste sretno zmajevi sretno lisice!
Mec pun Ljubavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! citav svijet se divio alziru sinoc! ...... za mene oni i holandjane su najbolje ekipe do sada!
Izvinjavam se korisnicima sto pisem ovdje off topic, al' ovaj novi dizajn komentara sprijecava me da odgovorim na komsijske bisere. Dobivam gresku "javasript:;". Koristim browser Firefox.
znaci nisam jedini!! probaj chromom radit i odgovarti na komentare! ev i mene hoce preko chroma ali Firefox isti prob imam!
Evo ga upali na guranje. :)
Nije što je naš, ali prvi lik na kojem se baš vidi da mu je stalo do momčadi, Alžira i pada...žao mi što su ispali Sve najbolje za dalje Vahi i Alžiru :)
http://www.lajker.com/13/kad-sam-vidio-da-susic-igra-bez-lijevog-beka
Ti nisi ko izdajica Susic! Bravisimo!
Bravo Vaha! Nisi izdo zemlju ko Susic i njegov brat da bi hjaduk dobio pare od fife, muslimani pobjedjuju ako im je musliman trener, inace ce ih unistiti lazna krstaski trenes.
Hocemo Vahu :D