Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijenos utakmice Sloboda – Željezničar i u programu RTV TK uz komentar Danke Delibašića i Almira Hurića | Preuzeto sa: http://tuzlanski.ba/sport/nogomet/prijenos-utakmice-sloboda-zeljeznicar-i-u-programu-rtv-tk-uz-komentar-danke-jaooo-delibasica-i-almira-hurica/ bit ce ovo vece smijeha , zelja i pozdrava
OVO JE ONAJ ŠTO JE ALERGIČAN NA LJILJANE
U Tuzli Valjić očekivano, u derbiju će biti Jakupović k'o da gledam. Kad ova dvojica sude Željo mora dati 200% da bi bio ravnopravan sa protivnikom. Da ne bi ispao pristrasan, nek' neko nađe kad je za Želju sviran zadnji penal kad su ova dvojica sudili, a sude godinama. Ja ga nisam mogao pronaći.
Valjic je Slobodu unistio na Kosevu u prvenstvenoj utakmici
@pam zna da je slobodu uništio, vrtio se onaj video sa 20 grešaka na štetu Slobode. Želju taj zakida godinama i nije dobro za utakmicu što on sudi, jer sam siguran da će opet nekog oštetiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je najbolji igrač Sarajeva u šampionskoj sezoni. Sada očito ima ulogu omogućiti Slobodi put do finala Kupa, kako bi prežalili izgubljenu titulu. Sarajevu i Zrinjskom se posljednjih pet sezona najviše puše u jedra iz Ferhadije 30! Široki i Željo su donji!
ma daaj pa dobili smo vas u sarajevu 2 1, zasto umanjujete tu pobjedu.. jel mozda bilo nastimano na grbavici? eto gledali ste utakmicu lose ste odigrali i izgubili, najvjerovatnije ispali iz kupa i to je to..
Najbolje bi bilo kad bi utakmice bile zavrsene bez komentara o sudijama,(da budu neprimjetni). Nek pobijedi bolji ,bez navlacenja(guzovace)