Kao da je imao kristalnu kuglu
0

Uzeo preko 115.000 eura kladeći se na hendikepe

Totalsport
Četiri utakmice Škotskog nogometnog kupa, sve s -3 hendikepom na pobjedničke ekipe, povezao je na jednom uplatnom nalogu nepoznati online-kladioničar William Hilla iz Edinburgha.

Sve je hendikepe Edinburžanin pogodio, te je poznatoj britanskoj kladionici za uloženih stotinu funti uzeo tačno 101.200 funti, što je nešto više od 115.000 eura.

S najmanje 4-0 ili najmanje četiri gola razlike morali su pobijediti svi favoriti na koje je tipovao. Do 4-0 pobjeda došli su Cove Rangersi protiv Glasgow Universityja (koeficijent 5) i Culter protiv Burntisland Shipyarda (4.60), Huntly je pobijedio Newton Stewart 6-1 (5.50), dok je najmanje brige hazarder uprkos najvećem koeficijentu (8.0) imao u dvoboju Wick Academyja i Coldstreama, u kojem je prvospomenuta ekipa slavila 9-1.

"Očito je igrač s dobitnim nalogom imao kristalnu kuglu dok je birao parove. Kladiti se da će sve četiri utakmice završiti pobjedama favorita od najmanje četiri gola razlike čudesan je izraz vjere. Želimo našem pronicljivom Škotu puno sreće s njegovim novopronađenim bogatstvom", rekao je glasnogovornik William Hilla Tony Kenny.