Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ciko ne moze vise voditi nijedan klub..okaci cvike o klin i zaputi se nedje u tropsko podrucje :)
Ni ja ga nesto ne gotivim ali hajmo malo realnosti... Za trenera koji je sa Valensijom uzeo 2 prvenstva Španije i Kup Uefa, sa Liverpulom Ligu prvaka, FA Kup i Liga Kup, sa Interom Svjetsko klupsko prvenstvo i evropski superkup, sa Celzijem Ligu Evrope, sa Napolijem Kup Italije, reci da je konobar, krampa, los trener...izvinite ali to moze samo neko ko veze sa fudbalom nema...
Tu Valensiju je preuzeo gotovu od Ranijerija, kao i LIverpool sve sto je naknadno doveo pokazalo se kao fula, od Degena, Riere itd. Interu izgubio super kup, nije pobijedio i tu se najvishe pokazalo koliko ne zna, kada on sam mora sastavljati ekipu iz temelja... Ne znam za krampu, ali definitivno precijenjen trener.
Šteta za Newcastle, gotivan klub
Ma sta ih briga, vracaju se iduce sezone plus dobiju preko 100 miliona za ulazak u PL
@mariijuana Pa ne ide to tako,mnogo gube ispadanjem,nije bas da dobiju 100 miliona ako osvoje Championship. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)