Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije dobar nebi bila vijest svake 3sec o njemu zato ovi skepticari i negativci sto se javljaju neka sute i poklope se...
sta li ti je \"drek\", bogovu ti majku.
i ne samo to, nego ce mu i kapitensku traku dat kad djedo u lanami, mog mi oca.
Ko kupi Džeku ....naće se u dreku. Čovjek je previše izvikan i preforsiran . Taj pritisak jedna Bosanska glava ( a pogotovo ako je ponikla u Ženjćaru) ne može podnijeti i vrlo je blizu da pukne i nikad se ne oporavi od te pukotine. Zato mladiću ! Pmet u glavu srce na teren a što dalje od TV , novinara i intervjua . Inaće te neće na MAPi biti !
A.C Milan nije bezveze klub i oni da su htjeli dovesti dotičnog davno bi to učinili , a ne bi se ovoliko peglali oko jednog realno prosječnog napadača. S toga smirite malo starsti vezane za Džeku i njegov transfer u Milan do kojeg nikada neće doći...
e pa ako vas on nezanima idite u neku drugu zemlju i tamo se pusite i ljutite . Novinari samo tako nastavite!!!
da bog da ga udali vise,stvarno mi idete na neku stvar vise pustite covjeka da dise
Cuj,nemoj da citas i nece svijet stati...Kakav ba svijet,sta svijet,gdje svijet..?Nemam namjeru da pocinjem bilo kakvu svadju ili nesto(kao sto citam na ostalim blogovovima ovde-uzas-ali nista novo za nas Bosance)..Samo sam bio iskren.. I opet kazem,meni stvarno ide na specifican organ ovo za Dzeku..Dzeko,legendo!
@@Sahbaz i meni vise ide na specifican organ ova prica o dzeki, svakih 4 sekunde nova vijest. pa vi ste novinari smece kakvo jos nisam vidio.
ga niko nece kupiti za 40 miliona eura, jer zeko ne vrijedi tolike pare. A Milan ga nece dovesti, jer nudi Wolfsburgu kojekakav skart od igraca. Dzeko, sine, pamet u glavu, idi u Arsenal, oni nude 23 miliona, to je realna svota novca, a Bosanskoj repki nema napretka dokle god nasi najbolji igraci ne igraju u Engleskoj.
Pa nemoj da citas, nece svijet stati zato sto tebi to ide na specifican organ.
Ovo oko Dzeke mi stvarno vise ide na specifican organ ...