Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super, opet 90% Bosne i Hercegovine nece moc gledat utakmicu na TV.u. i onda se jos pitaju sto ne placaju pretplatu. BHRT na dud
Kako da ja u Banja Luci gledam utakmicu. I onda kazu nece niko da gleda BiH. Kako????
A levati i pretplatnici BH Telecoma neka i dalje placaju RTV taksu za sadrzaje koje ne mogu gledati na njihovoj patriotskoj televiziji kao sto je utakmica repke, Telemach je Amerika za ove.
Joj sega je ova facetv, sve se nesto upiru da budu dobri i moderni, ali im je program prava k a r i n a ... onaj debeli zapuhani i znojavi ko biva komentator Almir i onaj napaljeni krestavac Marijan... kombinacija skok na glavu sa Bosmala... kombinacija j e b e mrsav debelog
Ćmarjana ne mogu organski da slusam zato direkt Slovenija uzivo i to sve zbog strasnog voditelja tenkrea.....
Bice live na internetu 100% samo ne znam ima li ova faceTv na internetu direktno gledanje, sve u svemu potrazite na ronalo7.com ili usagoals.com live preko interneta.... Vjerujem da ce biti linkova a i sam cu postat par na klixu. .:)
Samo treba biti realan i priznati da ni ovo nista ne valja ako pola drzave ne moze da gleda tekmu....Ja mislim da smo jedini u evropi sa ovakim slucajem.
Pa ko ima losiji signal od FTV-a i BHT-a? Covjeve jedva dresove razlikujes. Ova FACE TV barem napravi sportski program pred utakmicu...dovedu i uvijek nekoga ko ima pojma o fudbalu. Za razliku od BHT_a i pogotovu OBN-a sa onom plavom i nekim ko bajagi strucnjakom gostom.
JA NEMAM OVU FACE TV ???? ZASTO NIJE NEKA ZEMALJSKA MREZA ODKUPILA UTAKMICU ????
ma ovo je bezobrazluk.pa nije Bosna samo Sarajevo a i nemamom svi kablovsku.ima li iko pametan da odluci da repku trebqa da gledamku svi a ne samo sarajlijice.
Koji kreteni, ne mogu da vjerujem koji stadion su ubacil u ovu pozadinu !!!
ocel to Marjanovo Mudo penosit
@face - nisi ti bio uposlenik facetv/tehniika nego facetv/glup ... neas ti blage veze
ne s eri , bivsi sam uposlenik facetv/tehnika. znam sta pricam, signal jeste bolji nego na bht ali nije hd ;)
cuj Marjan legenda,a,majko mila,veceg ublehasa odavno nisam vidio
Ne postoji 16:10 analogni signal , Face TV prenosi u HD rezoluciji ... Dovoljno je da pogledas utakmicu na BHT pa onda prebaci na Face da vidis razlike
Ima Face Tv u RS-u , pa nismo Kambodza jeb...