Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je iskreno strah da i Susic ne pokaze isti interes pa zakasni na ove dvije utakmice, pod izgovorom da nije mogao naci desni carap u hotelskoj sobi.
Da su utakmice u normalnoj zemlji pa bi sa I zabrinuo. Ko ce da putuje 20h I da se zaduzi za citavu godinu da bi gledao 90 minuta utakmice... I pored toga zaradio bi neku bolest, bio opljackan I pretucen... nema logike p.s. Pravo sam optimistican u ovom komentaru... ubilo se...
seres dunja ko foka.pa ne idu ljudi iz bih u toliko velikom broju na tekme repke kad igra vani.vec ide dijaspora kojoj je repka jedino svijetlo.
pa kad seres,kao da ne znas da je vecina iz dijaspore isla kad je repka vani igrala.pa nije stadion u insbrucku napunio neko iz bih.vec su je napunila dijaspora koja zivi u austriji,njemackoj i ostalim evropskim zemljama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma nije žvaka za seljaka, za vas su ovce da ih čuvate.
Bitno je da mene nas interesuje tekma, a sad hoce li interesovat tamo nekog lijevog...
Haj da su makar pobijedili koju prijateljsku pa neko bi iz dijaspore razmislio da kupi kartu, ali....
Ajde sta pizdite Bosnjaci... Imate valjda televizore,gledacete utakmice u nocnim terminima!!! Hocete vi ratovat i ajd sto ste beda i cemer vi,nego sto smo i mi uz vas isti...
Nije lep ali sta cu... Sto?Palim narod i to...
hahahhahah zovu me ribolovac!!! Moje je da ih lozim a njihovo je da se pale i tako u krug...Stvar dosade!
Šta ćeš,recesija u novčaniku :P
Fukara ostaje fukara, ni pas nema za sto da nas ujede. :D
bile bi interesantne, da se ima para za otic
Ako ih pobijedimo, postat cemo interesantni svima, za ove dovoljno da su nama najinteresantnije i najbitnije.
Hajd' malo zapalite raju nebitnim informacijama.