Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polunovinari, Wolfsburg nije treci nego drugi, kao i Bayern. Imaju potpuno isto podova i istu gol-razliku. Hajde sto ste nepismenim ali KAKO mozete biti TOLIKO neprofesionalni? Dovoljan je jedan pogled na tabelu... Sramota... Naprijed Zvjezdane, naprijed Edo!
stvarno mi je drago procitati ove komentare , bas nesto gledam ovih zadnjih dana i ucini mi se kao da je miske otisao u drugi plan dok je dzeko ispao \"kralj, car , dijamant \" , al bez misketa ga nigdje ne bi bilo jos jednom , svaka cast miske :)
hvala,hvala
Naprijed Dijamanti !!!
@zvecka svaka cast,apsolutno se slazem sa komentarom
dobro nam igraju momci iz repke ali protiv bayerna nema sansi protiv bayerna niko nema sansi ;)
Postovani, Pozivamo Vas da glasate za BiH da bude \"najimpresivniji tim u ovoj zadnjoj rundi kvalifikacija za SP\" Glasajte na web stranici FIFA... a to je www.fifa.com Malo instrukcija ukoliko ne poznajete engleski jezik - kad otvorite stranicu na desnoj strani pise \"Poll\" - odaberite Bosnia Herzegovina i stisnite dugme na kojem pise VOTE Osmjeh
To Miske Kralju..... Idem sutra u verein gdje oni SUPCI navijaci od Bayerna navijaju za Bayern i navijacu za Wolfsburg i za Misketa i Dzeku...
MISKE JE KRALJ!!! SVAKA ČAST MAJSTORE!!! NAJBOLJI SI ASISTENT I OFANZIVNI VEZNJAK NA SVIJETU I OKOLINI!!! HVALA BOGU.
Ja bih piramidu u Visokom nazvao po njemu
Ponos nacije. Igračina. Majsotr. Ljudina.
Oderi ih MIske legendo i nabaci DZeki koju:)
nekad bayernovac nije im valjao sreca, pa se rodi vrlo brzo novi barbarez stvarno nemam rijeci za njega, odlicno je preuzeo tu ulogu nevjerovatno je kako je napredovao kroz 2 sezone vec je vrhunski gledam protiv belgije, stvarno je sazrio, pravi lider, vlada loptom, niko mu nista ne moze sjecate li se one finte u korneru? steta sto to ne prikazuju, kad je predriblao lobom beligijanca??? miske car!!!
Naš nabolji fudbaler i jedan od najboljih veznih igrča danas. Noga mu se pozlatila