Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj šta sam ovih albuma skupljao, i HVALA BOGU DRAGOM docekao sam da skupljam sličice naše reprezentacije.
A teško je vama novim generacijama bilo. Mi stariji smo skupljali ima više od 20 godina sličice svoje reprezentacije koja je igrala na Svjetskom. Dočekaste i vi svojih 5 sličica.
Sta si danas brate ti opeljo, ma brate ponovo dzeka ima 3 duplikata O:)
Hoce biti Srbija u albumu?
netje da bude Pantitju
Koliko se ja sjećam album sa sličicama za Svjestska prvenstva ne izlazi prije marta-aprila; nekima je to blizu, nekima daleko. U svakom slučaju jedva čekamo :)
Tooooooo tooooo sam cekao. Hajmo neku grupu osnovati za mijenjanje slicica, jer ne idem vise u osnovnu kao kada sam zadnji popunio 1998 :D
araz grupe su bile i za zadnji euro i zadnje svjetsko....ima nas koji svako prvenstvo ispratimo dostojno :P Vi ste djece mi amateri :)))))
Jesu li hrvati za album spremni?
Mislim bili su u barazu pa neznam jesu li ih stigli uslikati :)
sta sam bogova naslagao uz pola-cijela :/
Klixu je ovo vijest dana, a mogućnost da bi mogli završiti u 2. šeširu prije žrijebanja jer je Platini svoju Francusku ugurao u 4. sesir, ni pod razno!
kacavenda ce prvi izljepit album
Kad se sjetim Hrvatske i njihovih sličica '98. !! Sad valja i Zmajeve.. Dodje i to s vremenom.. :)
Sjecam se prije u skoli, dodjes s buntom slicica vratis se bez ijedne.. Pola cijelo slike bijelo, cize blize i tapke nema te kuci do mraka
jeeeeeeee
Nakon toliko godina počinjem ponovo skupljati sličice :)
Zar "sličice" (LSD) nisu zabranjene? Haveruuuu i to Zmajevi. Još samoljepljive, otvoriš paket, a one ti se same zaljepe. Pred očima repka osvaja svjetsko momentaaaalnooo, a Vršajević ubacuje dobre lopte, ravne brate, ravne. Šalu na stranu, fino, konačno da nas ima :)
raja imam duplog vršajevića pa eto ponudite,ja bih volio ako neko ima zahirovića da mjenjamo
ne mogu da vjerujem da cu i ja biti u albumu :))))))
Nisu to ta vremena kad svaki normalni djecak od pocetka osnovne pa do kraja osnovne ovo uzimaju. To sad djete od 12 godina nosi Iphone, nosi markiranu odjecu, pusi cigare ( aj to normala 8/7 razred mangupi ). Steta prava, steta u sta se pretvara nase drustvo ...
Neces jesti u skoli samo da bi mogao kupiti slicice :D Pa onda lagano igramo pola-cijela
Joj kad uletim u neku poslovnicu i pitam imatel slikice igraca Brazil ofoono ? ( inace na faxu sam ) xd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kao da se u ovoj zemlji može doživjeti još 50 godina...