Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce vala vise i otici pa da se i ova \"saga\" zavrsi. Samo nije svjestan da koji god je igrac otisao iz Arsenala da se pokajao, najsvjezij i najboljii primjer mu je Henry \"koji je daleko bolji i kvalitetniji igrac od njega\", iako je osvojio Ligu prvaka nikad nije prezalio sto je otisao iz Arsenala.
hajde ljudi da mi između sebe skupimo ovo još malo love kolko treba za transfer da nas više ne nerviraju ko sa Džekom prošle godine!
Svaka mu cast kao igracu jer je najbolji Arsenalov igrac i svi koji tvrde suprotno nek pogledaju statistike. Ne zabija toliko golova ali asistira. Samo ne kontam sto on misli da ce moci zamjeniti Xavija ili Iniest. To moze samo sanjati. Samo ne kontam sta ovi ko fole navijaci Arsenal seru da nije dobro igrao za Arsenal kad je slomio nogu da bi dao gol protiv Barce. Nesta govorite i protiv Wengera a da nema njega ne biste nikad ni vidjeli Ligu prvaka, a kamoli dosli do finala. Mora da su slijepi ili jos vjerovatnije ni ne gledaju utakmice Arsenala kao ovaj pametnjakovic fish.
istina je da svi igraci koji su bili vrh u arsenalu,kasnije kada su potpisali za dr. klub su propali henry,adebayor itd a tako ce biti i sa njim.nesto kofa barca ovo ono i @isa slazem se s tobom da su ga pustili gao nedovoljno talentovanog,pa je zatim izrasto kao dobar igrac u arsenalu.Ali eto iskreno bi jako volio da slabo zaigra u barci nista mi draze ne bi bilo. Ma Real je najjaci :D HALA MADRID
mrs u barsu,i pomogao si joj ove godine u LS
pametnije ti je bilo da si nešto uradio umjesto pisanja tog romana....bem ti i Barcu i Fabregasa i sve njih, gledaj utakmice i uzivaj sta te briga za transfere i milione, je li imaš nešto od toga?
samo o tome razmisljam u pm.....
Kao navijac Barce zaista mislim da mi je puna kapa vise doce nece cccc mislim halo vise ma nije ni potreban toliko ima mali Thiago neka igra !!!!!!!!!!
Ma Fabregas je obicna pobjegulja. Zaboravio je decko ko je od njega napravio igraca. I to bas onda kad ga je voljena Barca pustila da ode kao nedovoljno talentovanog. I sad kao nesto tjera nekakav inat, nece na pripreme s klubom. Smijesan decko...
Arsenal mali klub ? Jesil ti dobar ? Arsenal je jedini tim koji je osvojio EPL bez i jednog potaza u sezoni, Arsenal je prvi engleski klub koji je pobijedio Real Madrida na Bernabeu i Milana na San Siru. Arsenal igra najljepsi fudbal u engleskoj, To su sve cinjenice.
Barsa najbolji klub ikada... ;)
Drogiraš li se!?
Da hoće i Wenger s njim pa da se sve pizde evropskog fudbala nađu na istom mjestu!
Nije normalno sta se radi, ovi bogati klubovi unistise fudbal, 40 miliona ebote
real će da prcccaaa i barcu i fabregasaaaa
Fabregasu,dođi u pravi klub i osvoji nešto.S Arsenalom možeš osvojiti jedino FA CUP svakih 5-6 godina i to je to.Arsenal je jednostavno mal klub
dabogda se vise dogovorili skacu mi po nervima i on i oni....