Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo - Listica 2-0
Igrajte za horde, za titulu!
"Sigurno ce svaki igrac dati sve od sebe",a onda obicno ide druga fraza "igraci nisu dali sve od sebe". I tako u nedogled kod onih koji ne posjeduju znanje, sposobnosti i vjestine. Sarajevo poslije ove utakmice nece osvojiti titulu, ali je vec sad moze izgubiti moj Uscuplicu.
glupi novinaru klix-a, Cimirot je jedin BH reprezentativac dok za druge drzvane selekcije seniora nastupaju Kalasi i Velkoski. Neko ko nastupa za mladje selekcije, takodje se zove reprezentativac
ISTINA ZA VEDRANA! PRAVDA ZA HORDE ZLA!
Posteno pitanje.
kako nije glupane ako ne pobijediš imaju 3 boda više od sarajeva pošto su dobili 1 0 dole,ti razmišljaš gdje je mlaka piva čak i braco te proziva da si pijanica
Kao svaki fini manijak želim komšijama" divovi" da se napate i pobjede. Za pitare u subotu u Apoteke Sarajevo dijele besplatne apaurine.
Pitari su stari luzeri tako da ne vjerujem da ce pobijedit.Lištičani ih deru redovno
Tako i mi tvoju mamu redovno taslacimo !
Igraj Sarajevo igraj i pobjedi...
dzemo majstore,,najlosije igraci berberovic,baric radovac
pogazajte da je široki brijeg nista od razigrana ekipa.