Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ima li bujruma za one koji nisu navijaci Saraj.npr za nas navijace Olipika na proslavu titule u Titovoj? fala
Bujrum na Kosevo :) Naprijed bordo bijeli :)
Realno, šanse da Željo proslavi titulu su kao što je imao naš Džumhur protiv Federera. :D
TITULA JE BORDO BIJELA ! VOLIM TE SARAJ'VOOOOO
pazi da nebude.. Zajko Zeba sjever sjeba.
@S@R@JLIJA- Vas neće ni Brajlović,za jedno dobro "JUNE" da kupi.Vama da neko ponudi par" stotina hiljada",čitav "jug" bi dao "guzice" i to bez "vazeljin".Jesi "karnana" svaka čast mali "štrumfe"
Ja samo znam da nisi mogao naći u gradu šatora za kampovanje,to je otišlo ko "halva".Razlog kažu Kmeljovci pokupovali,hoće da razapnu pored Bilinog-polja,čekaju pehar da dođe,kažu ;" ČEKAĆEMO,PA MAKAR I ZIMU DOČEKALI".
Pitari jel vas strah . . . Amar je u SA, došao da namjesti . . .hahahahahahahahahahaha ZELJO SAMPION !
Nesto listam ove komentare i kontam,pa grob te yebo mrtvi sve same strumfete komentarisu...eee nije bolest sve sto boli!!! ...p.s. kone ako ce vam bit lakse bujrum sutra ispred vjecne vatre,bicemo njezni kunem se ;)
...hvala sto si potvrdio/la tacnost mog komentara...a fraza guma sto gori potice od fine focanske raje,koja velikom vecinom simpatizira seljA...p.s. mozete vi sutra put svoje gubavice na kolektivni harakiri,jer se da primjetiti da vam sve ovo jako tesko pada ;)
...za svakog focaka kojeg ti nadjes a da navija za Sarajevo ja cu ti uzvratiti sa deset koji vole zeljA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma 3 kluba iz Sarajeva u Europi, neko ce morat poljake izvuc, bice zabavnooo :D
tvrda tekma a husref dolazi bez pola tima...
Ako je Zeljo pametan, treba sve pare staviti na Celik- cim cuju da Sarajevo vodi 2:0- kvota 6 na Celik, da miljom mozete platiti struju
Toliko prvak si čest...dok ti jednu Željo šest
Mi smo divovi!
bolje reci jufkice.. klas