Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim redakciju da Munibu proslijede ove poruke!
Ili moze te ga vazdusnom puskom gadjati u oko, prije toga mečić umočti u kiselinu.
Da ga vidim na ulici ja bi ga NOKAUTIRO svega mi! Ima li hrabrih u prijestolnici? Skupite se i razbij te ga. Ako to ne smijete napravite mu negdje ceku i gadjajte ga kamenjem . To nije rizicno jer imate odstojanje i mozete lako naguliti.
Boli mene K.U:r.A:C za vas obični ljudi...ja sam presidente i GOTOVO! Šta mi možete, j.e.:b.e.m. li vam maj.ku svima...Luzeriiiiiiiiii....ja sam Munib Ušsanović...kon.ji jedni...evo sad sam rekao...nikada me nećete smijeniti!!!
ovo ulazi u rubriku \"vjerovali ili ne\"
Usanovicu Munibe J.E.B.E.M T.I M.A.T.E.R U T.R.U.L.U S.I.S.U. !
Boga mi ce pasti m.rtva glava kad opet zajase po Ciri i igracima !
e moj alkosu al haj ne pitas se ti tu nista hoces li osttat il ne drzava cirkus zasto bi sportski savez bio bolji lol
a ovo je nevjerovatno, ne mogu da vjerujem kakvih gnjida ima u ovoj zemlji. a mi smo svi jos gori. pakovat prnje kome vise glumit da ce biti dobro. nece.
Fuj ,fuj i fuj ! Ma nije me nista iznenadila ova vijest da je opet ovaj PEDOHOLICAR ostao . Pa vidi mu samo face boze moj dragi ! Ja imam samo jedan prijedlog , da njegovu mater upisemo u Ginisovu knjigu rekorda . Jer samo je ona nesto ovako uspjela roditi , nit je insan nit je hajvan !
blokirajte im sredstva i nek prde u prazno
Evo ja cu biti, ispunjavam sigurno sve uslove ko i ovaj uslo m.aj.k.u da mu j.e.b.e.m!
Ovaj kad odapne treba ga naopako okrenut u sanduku pa ako ozivi i podje kopat nek ide dole prema Japanu hahaha
ZAPALITE MU AUTO
Joj babo vidi mu glave hahaha