Nogomet
23

Usain Bolt, veliki navijač Uniteda, poslao poruke podrške za Ibrahimovića i Mourinha

Klix.ba
Najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt poznat je i po tome što navija za Manchester United. Bolt je poželio dobrodošlicu Joseu Mourinhu i Zlatanu Ibrahimoviću, velikim akvizicijama kluba sa Old Trafforda.

Bolt je u više navrata pokazivao ljubav prema Unitedu, a jedne prilike je izjavio da bi volio zaigrati za ovaj klub. Jamajčanin je imao priliku posjetiti trening kamp velikog engleskog kluba u periodu dok je Ronaldo igrao za Unied, a navraćao je i kasnije.

"Hej Jose, Usain je ovdje. Imam mnogo povjerenja u tebe. Nemoj me iznevjeriti. Očekujem sjajnu sezonu. Trebam vašu pobjedu. Trebamo vas da nas učinite pobjednicima. Hvala Sir", rekao je Bolt novom treneru Uniteda Joseu Mourinhu.

Jučer je i najzvučnije pojačanje Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović odradio prvi trening sa novim klubom, a Bolt je imao poruku i za njega.

"Hej Zlatane, ovdje je Usain Bolt. Želim ti samo reći: 'Dobrodošao u najveći klub od svih u kojima si bio - Manchester United'. Očekujem golove, gledat ću te", poručio je Ibrahimoviću najbrži čovjek u historiji čovječanstva.