Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu dati gol, kada im je sesnaesterac pun Peruanaca
Argentincima je trebala pobjeda od 4 gola razlike, a Peruanci su rasirili noge za 6-0. Tada nije bilo polufinala, nego se iz grupe direktno islo u finale. Tako je Brazil zbog losije gol razlike igrao (i pobjedio) za trece mjesto, a Argentinci su u nezaboravnoj utakmici, uz puno vise srece nego fudbalskog znanja pobjedili sa 3-1 Holandiju, nakon produzetaka.
Sjećam se nekih drugih Peruanaca kada su 1978. na Svjetskom prvenstvu u Argentini prodali vojnoj hunti pobjedu, s visokim rezultatom za Argentinu, u vidu broda pšenice. Argentina zahvaljujući toj pobjedi dobila prednost nad Brazilom i postala prvak.
gooooooooooOOOOoooOOOOOOOooooooool