Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je vala i vrijeme. Haj ti stari nazad u Everton, nije ovo za tebe.
Da ima tebe Avdija drugacija bi prica bila, al' ovako nista
Pa nije Everton lud. 11 godina je pokušavao dovesti Everton ispred Uniteda. Prelaskom u United je uspio :D
Nek odradi sezonu kako god (mozemo jednu i halalit), a onda RAJAN GIGS nek nastavi gdje sam ja stao!
A trebaju ga nogirat.:)
Moyesu spočitavaju "da je igra Manchester United ispod renomea velikog kluba“ HA HA ČUJ MANCHESTER VELIKI KLUB
On ima ugovor na 6 godina ,boli ga patka
Rok 2 mjeseca ?? Laku noc , ManU ...
Rok 2 mjeseca ?? Laku noc , ManU ...
Odkako je Ferguson otisao,Manchester je qurcu za usi pao ! ! realno..
FERGIE vrati se - ovce tvoje ne mogu bez tebe. Nije kriv Moyes, vec igraci. U to ce se uvjeriti svi kada covjek dobije otkaz.
ahahaha . ti isti igraci su prosle sezone osvojili ligu sa 11 bodova viska, u klub su dosli fellaini i mata ali i moyes koji je doveo svoje pomocnike, koji *** mjenjati pomocnike koji " žive " United vec duze vrijeme ? van svake pameti, ovaj debil ne zna izabrati prvih 11, ne zna odabrati pravu taktiku, rijetko kad pogodi sa izmjenama i sto je naj naj gore uopste momcima ne dize moral i borbenost, premlak je, ponovit cu, isti igraci su sa lakocom prosle sezone osvojili EPL i sjajno se nosili sa realom i to sa rooneyem na klupi u uzvratnoj koliko se sjecam. njega ostavit na klupi i dati mu recimo budzet od 100 miliona za pojacanja je ludilo.
Pa to je zato sto ih je Fergie trenirao. Jedan je Ferguson, a to navijaci Uniteda nikako ne mogu da skontaju. Neponovljiv. Drugom treneru se moraju i igraci prilagoditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZARADITE SA NAMA!!Nudimo jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
iskreno navijam za arsenal ali moyes unisti veliki klub kao sto je mutd
keano i vieira , to su bili dani http://www.youtube.com/watch?v=FGAQhCAMV1k
Vrati seeeee vrati seee Alexe
zajedno sa pomocnicima
Jedan je Sir Fergi !!!!!
Jest vala. K'o neka napaljena djevojčica sa žvakom u ustima...