Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki igrac preko 30mil je bacanje para
Upravu si , kad vidim onog manekena otiso u saudijsku arabiju za milijardu dolara cega vec … a najaci je kad pocne sam sebe driblati i skakutati oko lopte 🤣🤣🤣 a realno liga malo jaca od kisele vode
Momak bukvalno prije 20-ak dana potpiso novi ugovor s Athletic Clubom. Buraz mu je bio strašan talenat, ali nikad nije htio otić iz Baskije. Malac, za sad, ide njegovim stopama i sigurno neće u skorije vrijeme ić iz Athletica.
Problem su zaista zidovska familija glazers koji poa nemaju o fudbalu i klin vide samo kao firmu. Zato bojkot dok gamad ne napuati klub. Stvorili su uzasnu atmosferu u klubu a ne zele ga prodati
kad su poceli kupovati i okrenuli se od svoje skole tad su krenuli u ponor
Prije će mladog defanzivca dovesti nego Williamsa, ali treba u Utd 3-4 mlada igraca još da se pokriju sve pozicije i ETH naporni režim igre.
Za 3 mjeseca u Unitedu propast će ko žeton...