Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mbozge nemogu ga prodti po vecoj cijeni jer mu ugvor istice sledece sezone..
mi smo pitari a jedemo samo virsle, dze je tu smisao?
Jel tako, KONJINO? A da te pitam nesto: Koji je Uruguay zavrsio na svjetskom prvenstvu? A koji je igrac izabran kao najbolji igrac prvenstva?
Pa ova cjena je nerealno visoka za igraca koji je pod ugovorom samo jednu godinu , to dokazuje koliko Nasri uistinu vrijedi. Odlazak Fabregasa bi se jos nekako i prezivio , ali ako ostanemo bez Nasrija onda stvarno Wenger-u sta da ocekujemo. Neka se rijese Bendtnera , Denilsona , Almunije i imaju dovoljno para za Nasrijevu platu za narednih 5 godina (a mislim da je to glavni problem)
Kakve to veze ima. Jel njegova greska sto su Arsenal cetvrti zavrsili? Ekipa sastoji od 11 igraca, ne 1.
Nasri je jedan od najboljih igraca u Engleskoj ligi, ako ne i najbolji. On je vise vrijedan. Glupi su ako ga puste za ove pare.
e bravo!!! bas ste se pretrgli XD