Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nije prijavio BAYERNOV prihod. Jebem ti glupe novinare malo više informacija o slučaju. On nije prijavio svoj lični Prihod koji je zaradio.
šta mi je najviše upalo u oko: "Očekuje se da će suđenje trajati četiri dana,". Kod nas i kad bi odma priznao, ne bi se ništa morao sekirati, jer bi prije umro nego što bi se završilo suđenje.
Ukrades 18 milijona eura a ne ides u zatvor. And justice for all...
Klix fuj fuj fuj..nabijem i vas i totalsport, odakle uzimate vijesti!!! Ovo nije istina, nemojte da blatite Bayern konji nepismeni! Uli nije prijavio dobit svoje PRIVATNE tvornice kobasica, i nema nikakve veze sa Bayernom. Da ste mozda otvorili neku njem stranicu i procitali, ne biste pisali ovdje lazi! On je priznao sve i kaje se za to, i sad ce naci nacin da on to sve plati parama i da uslovno bude osudjen. Mia san mia Mia san Uli
Od amatera koji veze sa nogometom nemaju, koji ne znaju o cemu se ovde radi, zahtjevam da idu gledati Zelju,Sarajevo i ostale idiotluke, za bolje i nisu svakako..
Ja ne znam odakle ovom seljaku obraza da sere da su neregularni Real City-u PSG itd kako trose i kako se rasipaju a ovaj ljekse ne placa porez krade od drzave *** mater svoju :D
"Javni tužilac Achim von Engel tvrdi da Hoeness nije u potpunosti prijavio Bayernov prihod između 2003. i 2009. godine," Yebem vas blesave nije u pitanju prihod Bayerna nego prihod njegove kompanije.
Strucnjaci ovaj slucaj nema nikakve veze s Bayernom. Hoennes ima svoju privatnu firmu, u kojoj je i ovaj problem nastao.. Priznao je sve sto mu se stavlja na teret, i ocekuje se uslovna kazna za Hoenessa. Opet ponavljam, ovaj slucaj nema nikakve veze s Bayernom...
Jbg tolika velicina a ova ce mu mrlja ostati zauvijek!
Bayern pošten, ne troše, sve transparentno, Švabe k'o Švabe što bi rek'o naš narod. Kad ono... Šest godina nije momak prijavljivao porez. Svaka čast!
Uopste nije rijec o prihodu Bayerna nego o Hoenessovoj privatnoj firmi i sumnjivim ugovorima sa americkim firmama. Ovaj klix uopste nije informisan i lupeta gluposti, sto se moze zakljuciti po veoma sturo i nezgrapno napisanom clanku.
Tako to pisu i komentarisu oni koji su zaostali i ne znaju dalje od RVI premier "lige" BiH...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jebeš bayern