Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludi su ukrainci, ali tesko je protiv svih....
Pravila UEFA vezano za baraž: Ukrajina: maximalno 10 igrača na terenu,nema zamjena, kopačke bez krampona, duzina gola 11 metara, prazne tribine, svaki kontakt faul za protivnika, golman ne smije igrati rukama, kodeks oblačenja tokom utakmice- odjelo i kravata, svaki kontranapad okarakterisati kao drsko ponašanje te sankcionisati minimalno zutim kartonom, protivnički gol ispratiti aplauzom, postignuti go ponistiti zbog ofsajda... Francuska: 14 igrača na terenu, dozvoljeno 10 zamjena, dužina gola 4 metra, 2 golmana na golu, svaki prekršaj u blizini kaznenog prostora navuči na penal, kod izvodjenja penala golman mora stajati na liniji i držati se za korner zastavicu, nepostoji ofsajd, poluvrijeme traje 2 sahata, dok protivnički igrači trče po atletskoj stazi, zbog masaže zaustaviti igru, imaju pravo na 4 time-outa, ako slučajno pobjede protivnici utakmica se poništava i registruje službenim rezultatom 9:0 za Francusku. UEFA: igrajte fer plej, i nek pobjedi Francuska.
Sam da Ibra odere cigane, da placko ostane kuci, i mada su mi se Francuzi zgadili radi supka Platinija volo bih ipak da ih gledam u Brazilu, *** Ukraince!!!
a sudijama 4 miliona premija da francuzi prodju
volio bi da nas iduce godine francuzi i portugalci gledaju preko tv ekrana :)
Vise volim gledati Francusku na SP-u nego Ukrajinu Allez les Bleus !
Kako pobjediti uefu ?
Nije mala stvar, zato se angažujte i mlatnite cigane.