Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mi je jos vise tesko kad znas da si bolji a nisi na euru. Moj Civicu... da nisi usao sad bi bili po prvi put na evropskom. Moj Dzeko da si pusti Kolasinca da puca, bio je u naletu... bilo bi mozda 2-0... bilo proslo mi ne idemo nigdje. Znal se hocel rat, sta rade Shmit i dodik, ne pratimo vise fudbal sad samo politika bolesna to je jedino sto znamo.
a otkud tebi da bi prosli odlicnog Islanda
Idiote, po čemu smatraš da ste bolji od Islanda, a kamoli Ukrajine?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ee ebem te Civicu
izgubili zadnjih deset utakmica. sve sto se moglo gubiti, gazlinnas rumunjska, luxemburg, nema ko nije...al eto mi smo inace brazilci ali fivic na zayebo...daj bidite realni malo, nije do civica - nemamo kvalitet i cao
Ukrajinski tim je sada jedan prosjecan, ali posto su politicari EU naredili da Ukrajina mora igrati na prvenstvu Evrope, to se i dogodilo. Sve je po zakonu, kao sto je to jednom rekao Nedjad Brankovic.
Bem ti nepravdu! Tko je nama pomagao od 92-95? Još nam pomagali. A od 95 nam nastavljaju odmagati,pogotovo kada su arbitraže u pitanju a posebno u fotbalu. Za Ukr se bori većina planete, pa ni to nije malo, i sudce imaju na svojoj strani.
Osvojili Eurosong, haman ce i ovo prvenstvo 😆 samo pošteno
Kao i za sve i za ovo vjerujem da im se poklanja. Sere mi se vise od njih
"Ipak, Ukrajinci nisu dugo čekali na poravnanje rezultata budući da je u 74. minuti susreta Cihankov postigao sjajan gol i vratio ih u život." pa zar nije u pedes' četvrtoj...
Trebamo se kanit zenice.. Dosta je.. Da ove vazne utakmice igramo u sarajevu.
Island imao više šansi, samo su dva puta zakasnili da blokiraju šut Ukrajinaca. Oba gola na isti fazon.
Daleko smo mi iza Ukrajine. Kriviti za neuspjeh jednog ili dva igraca, znaci ne razumjeti savremeni fudbal. A takvih je, vidimo, jako puno. Bolje nismo ni zasluzili.
Lagana im i grupa na Euru... I nju proć dalje
Odoše Ukrajinci, sretno Vam bilo, zasluženo, borbeno , s mudima, a ti se Savo i Čilpa i Pilav i Duriću kupajte
Sad ostaje još veći žal za utakmicom u Zenici!
Da nema Vice i njegovih kockara iz Saveza, mi bi se plasirali regularnim putem. Jasno je da su preuzeli Fudbalski Savez kako bi ga zloupotrebljavali za licno bogacenje, a za rezultat vidimo nevidjen pad na FIFA-inoj rang listi
Naravno kad ih puštaju po naredbi hahaha. Vidjet ćeš kad likovi uzmu evropsko buraz 😂😂😂😂
Honda Civic nas oborila 🤣