Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forma je prolazna, klasa je vjecna. Dzeko! Zivi dokaz upornosti, smjelosti, timskog duha i hrabrosti! Nazalost u Sarajevu nema vise kvalitetni trenera, sve se svelo na balkanske improvizacije, zatvoreni krug namjesteni utakmica i liga...od djecijih do premijerligaski...antifudbalski radnici puno filozofiraju a malo uce i rade s djecom koja zive za san da budu jednog dana kao njihov uzor Dzeko.
Džeko zaslužio si u svojoj karijeri barem 1 ligu prvaka više nego itko. Sretno aBd u finalu da tog protivnika pukneš od zid. Grande Džeko 🔵⚫🏆
Svjetska Klasa
Jest ga kolčina zabila isto kao što su mu Srbi zabijali amrici godinama
Ne sjećaš se da je bio i kod tvoje mame???
Gdje su Messi i Ronaldo sada hahaha. Džeko u polufinalu lige prvaka na voley dočekuje loptu i pogađa. Cijelu utakmicu je bio prijetnja. Odlična igra!
Svoja ekipa koja je imala Dzeku imala je prirodnu prednost na terenu. Dijamant uvijek sija
Perfetto Edin Džeko. Svaka čast dijamantu naš.....🍀
Amra i djeca mu donijela mir, nema izlazaka previse, drugih zena, gluposti...Amra ispade dobra.opcija a bilo je skakljivo haha
Jednom riječi Bosanski Dijamant rodila ga majka da je zdrav i ziv puno to znaci za našu jedinu domovinu
Dzeko je gigant ,pricace se price o njemu jos dugo na nogometnom terenu abd .Hvala care ne svemu.
Sportisti u medju najboljim ambasadorima BiH
Dzeko 1 gol 0€, Asistent 0€ Drugi go strelac 0€ polufinale Lige prvaka.
prolaz najtrofejnije talijanske ekipe u Ligi Šampiona AC Milana 💪😃💪😃🇧🇦🇧🇦💪💪
Idemo po trofej Lige prvaka, to jos fali da se upotpuni vrhunska karijera
@ZaKadTiToTreba to se tako kaze "legendo"
Zvijer na terenu, čovjek u životu!