Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi to je kupljeno prvenstvo...
i ovi sto ce izglasati, oni ce do 2022 umrijeti, i opet ce "nas" mladje generacije za***..trebali ste to odlucivati 1995, pa kasno vam je sad :D
sta pare rade,dajte platiniju koji milion i igracete kad zelite xD
Rjesenje je da prvenstva zapocnu malo ranije nego inace, otprilike kada i prvo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka (najkasnije do 10.07.). Sva prvenstva bi se igrala do kraja oktobra i tada pocinju pripreme za SP, a samo SP pocinje izmedju 15 i 20-toga novembra i traje do najkasnije 20-toga decembra. Odmah nakon prvenstva nastavljaju se sve lige, a one koje inace prave zimsku stanku se prilagode proljetnome uobicajnome rasporedu i sezonu finisiraju kao i uobicajno. Samo kvaka je da sezona 2021/2022. morala bi krenuti nesto ranije da bi se sve lige zavrsile vec pocetkom maja, kako bi se igraci odmorili do pocetka juna kada bi pocinjale pripreme za novu sezonu.
Meni odgovara i ljeti...ali kako god ocete...
Normalno, to nisi morao ni napisati...
Sad ste našli o tome raspravljati a tek 2022. ko živ ko mrtav!
Nisi ni svjestan koliko griješiš.
svjestan? jesil siguran da sam nisam svjestan?!?