Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo je malo
pa ovo je smiješno, onda će se sve utakmice igrati bez gledatelja, mi ćemo preko tribine bacati banane baloteliju
Samo dodajte "osim kada crnac nešto kaže bijelcu". Vidjeli smo Balotelija i crnce iz Premiershipa kako smjelo dobacuju oko boje kože i niko ništa, ali kada njima neko baci bananu odmah idu i plaču vrhu saveza i prijete preko twittera. Naravno, za te prijetnje nisu sankcionisani.
Bravo.
Rasizam je potrebno najprije istjerati iz naših glava, ureda, visoke politike i stvarnih životnih problema. Nemojmo sada zaboraviti da je fudbal nastao i do skora bio sport nižih i siromašnijih slojeva stanovništva , koje je tu imalo neki ispusni ventil a soćne psovke i uvrede bile su dio folklora. Opet kažem neopravdavam rasizam na stadionima ali osloboditi se ovakvih navijaća mogu samo bogati klubovi za ćije se sezonske ulaznice, traži karta više. Šta onda treba uraditi kod nas, kad neko nekom opsuje m cignn a frajer bijeli ganci.
jel to vazi i za nasu ligu :D ? sumnjam
Nek i onaj Platini napokon nešto pametno uradi.