Suočen sa fizičkim prijetnjama
0
UEFA traži novi izvještaj suca Ovreboa
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUDIJA JE CAR!!! ČELZI JE KLUB NA BATERIJE, NIJE NIZAŠTA STVOREN!!! A ŠTA JE SA SUDIJOM KOJI JE PAPCU DAO CRVENI KARTON??
SLAZEM SE U POTPUNOSTI SA E JA PA
e jebiga sad, zar nije avaz najcitaniji bih portal? oni se tako reklamiraju. sudeci po komentarima na forumima, vi imate posjetu od 1% jednog indexa.
ovo je sramota za nogomet
sarajevo-x nema novinarski karakter. ovaj portal samo kopira clanke iz drugih izvora (u ovom slucaju \"Totalsport\") Ne znam dali imaju dozvolu za to. Ako ne - onda je neovlasteno kopiranje kaznjivo. Za razliku od drugih portala sarajevo-x navede izvor vijesti. Neki kopiranjem prepisu sebi i autorstvo. Sto se mene tice neka nastave - kvalitetne vijesti sve na jednom mjestu :)
Samo su Španci sudjenje okarakterisali prolaznom ocjenom.
meni je nejasno koliko patetican neko moze biti da ovdje pregleda pravopis? kakav god da je ovo je najcitaniji portal u bih, svakako citaniji od portala ovih \"komentatora\" stoga bi se bilo fino ili povuci u ljusturu svojeg postojanja kao anonimusa ili pokusati konkurisati ovome pa pokrenuti ili svoj portal ili pokusati postati novinar.
Nije mi jasno kako novinar ima pravo i hrabrosti da prejudiciranjem i vlastitom glu.poscu(vjerujem iz navijackih pobuda)naziva sudjenje na utakmici iritirajucim.Pa ima li iko malo mozga na sa-x. da skonta da takvo navijacko deklarisanje nigdje na svijetu ne prolazi samo kod vas maj.muni blen.tavi... Tuga je sta vi dopustate i sta svaka bu.dala moze napisati ovdje... Pola svijeta je utakmicu i sudjenje okarakterisalo prolaznom ocjenom a vi dali idiotu da pise svoje pjesmice....aferim amateri
čovijek je dao crveni karton Abidalu zato što je Anelka podapeo sam sebi, i onda se morao iskupiti za tu katastrofalnu grešku!!!
i svi sto gube se ljute..ko vas Iebe
ama prave bezevez pompu oko svega.. prvo samo je jedan penal bio vjerovatno..ipak na onom nivou se ne sudi kao u nassoj ligi ha ja .. pusti usijane glae.. niko chelsea nije kriv sto su primili go u 93 a dobili poklonjen crveni karton ... ha ja
je*o vas chelsea
nije imao namjeru možda oštetiti chelsea.....ali penal je uvijek penal....u ovom slučaju penali.....onaj crveni nije bio preoštar....je start je bio tek dovoljan da sruši....anelku....ali....anelka se nalazio u situaciji koja je obećavajuća...i zbog toga je crveni...ne zbog \'\'ubojitog\'\' starta...da je to bilo na centru...nebi bilo ni žutog.....valjda bi to trebalo biti svima jasno....
Strucnjak, SE nije nikakav glagol, nego povratna zamjenica, SEBE ili u skracenom obliku SE.
\"objasniti situacije u kojima JE SE sukobio s gnjevnima \" TOLIKO O NOVINARSTVU...DA SU UCILI BOSANSKI ZNALI BI DA JE NEPOTREBNO PISATI DVA POMOCNA GLAGOLA U JEDNOJ RECENICI... I BITNO JE DA SU NAPISALI DA JE SUDIJA KRIV ZA ISPDANJE Chelseaja A NIKAKO NJIHOVA ZABARSKA IGRA... NI ZABARI SE NE BI IGRALI ONAKO...